Bolj kot odvetnik in oboževalec je glasbeni menedžer analitik in svetovalec. Menedžer je tisti, ki mora poskrbeti za strateško dober poslovni načrt, mora biti torej dober ekonomist, ki zna glasbenemu izvajalcu pomagati pri graditvi njegove kariere in uspehov. Tako je bilo tudi z vodenjem skupine Siddharta v njenih zlatih časih, pritrjuje njen nekdanji menedžer Iztok Kurnik. Eden izmed vrhuncev njegove menedžerske kariere vsekakor predstavlja organizacija koncerta skupine Siddharta na bežigrajskem stadionu leta 2003.

Radio Prvi
Poslušaj intervju

Palma club

1. januarja

Palma club

DJ @ Palma Club.

Read more

Radio glas Ljubljane

3. novembra

Radio glas Ljubljane

Ko se je na radijih še vrtelo iz trakov in vinilk, ko računalnikov še nismo poznali. Kot prvi sem v 30-letni zgodovini radija opravil vse tri izpite. Tako sem opravljal delo tonskega tehnika, kar je tudi ena izmed mojih uradnih izobrazb, napovedovalca in glasbenega urednika.

Read more

Universal Music Group

3. novembra

Universal Music Group

Vodja promocije glasbenih skupin.

Read more

Siddharta

3. novembra

Siddharta

Leta 1999 se je začelo 10-letno sodelovanje brez primere, za kar je padlo kar nekaj priznanj in nagrad, a najbolj sem ponosen na Viktorja za posebne dosežke, ki sem ga dobil za organizacijo razprodanega bežigrajskega stadiona.

Read more

Show In My Eyes (še vedno)

3. novembra

Show In My Eyes (še vedno)

Vedno sem oboževal fotografijo, video in estetiko, ki spada zraven. Končno sem zbral pogum in se odločil za ta korak. Nikoli mi ni bilo žal in še vedno uživam v vsakem projektu, ki se ga lotim.

Read more

Programski vodja (še vedno)

3. novembra

Programski vodja (še vedno)

Kot velik izziv sem vzel delo programskega vodje v Kulturnem domu Trnovo, bivšemu KUDu France Prešeren. Ta prostor, ki že več kot 100 let ponuja kulturne prireditve, mi je še posebej blizu in si svoje delo štejem v čast in zadovoljstvo.

Read more

nagradaDOGODKI

Več kot 1.200 uspešno organiziranih dogodkov vseh velikosti in zahtevnosti.

nagradaNAROČNIKI

Več kot 400 različnih naročnikov iz celega sveta.

nagradaNAGRADE

Veliko različnih priznanj in nagrad, a najbolj ponosen na “Viktorja” za posebne dosežke.

nagradaIZKUŠNJE

Več kot 20 let izkušenj in zanesljivosti.

nagradaSPLETNE STRANI

Več kot 100 različnih spletnih strani.

nagradaMEDNARODNO

Opravljal svoje delo že na vseh kontinentih tega sveta.